Kleine onderhoudsbeurt

Voorkom schade en onnodige kosten

Met een kleine onderhoudsbeurt voorkomt u schade aan de auto en onnodige kosten. Elke auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Naast het uitvoeren van de APK keuring kunt bij ons ook terecht voor de kleine onderhoudsbeurt.

Tijdens de kleine onderhoudsbeurt controleren we de vitale onderdelen van uw auto. We verversen de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen de ruitensproeiervloeistof bij. Ook controle wij uw banden.

Wij kunnen tijdens de inspectie constateren dat er bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. Dit bespreken we altijd eerst met u, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast werken wij uitsluitend met producten en onderdelen van topkwaliteit en betrouwbare leveranciers.

Meer dan 20 belangrijke punten

Wij controleren uw auto op meer dan 20 belangrijke controlepunten. De kleine onderhoudsbeurt voeren we uit aan de hand van een checklist. Deze checklist bestaat onder andere uit de volgende onderhoudspunten:

Vervangen oliefilter

Controle accu en verlichting

Controle ruiten en ruitenwissers

Controle schokdempers

Olie verversen

Controle uitlaat en katalysator

Inspectie banden en remmen

Bijvullen ruitensproeier- en koelvloeistof

Waarom een kleine onderhoudsbeurt

Het is verstandig om regelmatig onderhoud aan uw auto te laten uitvoeren. Dit is ook het advies van de fabrikant van uw auto. Zo blijft u veilig rijden en wordt eventuele slijtage op tijd gesignaleerd en verholpen. Kapotte onderdelen kunnen namelijk voor schade aan uw auto zorgen. Voorkom dus schade en extra kosten door uw auto regelmatig te onderhouden.

  Wanneer heeft mijn auto een kleine beurt nodig?

  Houd het volgende onderhoudsschema aan voor de kleine beurt:

  • Rijdt u in een auto van 6-7 jaar of ouder? Dan is een kleine beurt jaarlijks of na elke 15.000 kilometer nodig.
  • Rijdt u in een nieuwere auto (jonger dan 6 jaar? Dan verschijnt er meestal een melding op uw dashboard wanneer het tijd is voor een (kleine) onderhoudsbeurt.

  Wat is het verschil tussen de APK, kleine en grote onderhoudsbeurt?

  De APK is een jaarlijkse verplichte keuring van de auto, de kleine onderhoudsbeurt valt onder standaard onderhoud van uw auto. Net als de grote onderhoudsbeurt. Alleen is de grote onderhoudsbeurt veel uitgebreider en omvat andere en meer controlepunten dan de kleine beurt.

  Waarom uw kleine onderhoud bij ons?

  R

  Onderhoud voor alle merken en modellen

  R

  Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf

  R

  Gebruik van kwaliteitsonderdelen

  R

  Ervaren en vakkundig monteur

  Wij helpen u graag

  Bel voor een afspraak