Banden service

Balanceren, Uitlijnen & Nieuwe banden

Voor uw auto banden service in Den Haag gaat u naar Garagebedrijf MEBO CARS. Wij bieden een compleet pakket aan van balanceren, uitlijnen en nieuwe banden.

Zijn de banden van uw auto niet in balans dan kan dat trillingen veroorzaken. Soms moet de stand van de banden worden gecorrigeerd/uitgelijnd omdat uw auto bijvoorbeeld naar één kant trekt of omdat de banden onregelmatig slijten.

In beide gevallen kunt u bij ons terecht. MEBO CARS heeft uitlijn-apparatuur voor alle soorten banden en merken.

Banden zijn één van de belangrijkste APK keuringseisen

Banden en wielen zijn één van de belangrijkste APK keuringseisen! De banden van uw auto vormen het contact met het wegdek. Bij regen, ijzel, sneeuw of slecht wegdek is de veiligheid van uw auto voor een groot deel afhankelijk van de staat van de banden en velgen.

Heeft de band te weinig profieldiepte, geen profiel over de hele breedte of beschadigingen aan band en velg dan kan dat al snel leiden tot slipgevaar of een klapband. Lees hier de RDW APK keuringseisen voor banden en wielen.

Waarom moet de bandenspanning van mijn autobanden goed zijn?

Voor uw eigen veiligheid en dat van anderen. Er zijn helaas veel ongelukken gebeurd omdat de bandenspanning niet goed was. Dit had voorkomen kunnen worden. Een algemeen advies is om uw banden 1 keer per maand zelf te controleren, vooral wanneer de temperatuur buiten erg verschilt.

Daarnaast heeft een goede bandenspanning een kostenbesparende voordeel: uw auto verbruikt minder benzine wanneer de bandenspanning correct is en ze slijten minder snel.

Nieuwe banden nodig?

Goede autobanden zijn onmisbaar voor uw rijveiligheid. Welke type band u ook nodig heeft, wij hebben altijd topmerken autobanden op voorraad. Ook voor winterbanden kunt u bij ons terecht. Veilig op weg met de juiste autobanden bij garagebedrijf MEBO CARS in Den Haag.

Onze banden en wielen service

R

Altijd de juiste band voor uw auto

R

Zeer voordelige prijzen

R

Vervangen, uitlijnen en balanceren

R

Ervaren en vakkundig monteur

Wij helpen u graag