APK prijzen

Tijd voor uw APK keuring tegen voordelige kosten

Verloopt binnenkort de APK van uw auto? Dan is het weer tijd om de verplichte keuring uit te laten voren. Onze gediplomeerde APK keurmeesters beoordelen de staat van uw auto volgens RDW regelgeving. Bij garage MEBO CARS hoeft u geen afspraak te maken voor uw APK.

APK kosten

Goedkope APK keuring in Den Haag

Gratis APK

Bij een grote beurt

Slim en voordelig combineren!

APK Benzine

€50

Incl. afmeldkosten & BTW

APK Diesel

€75

Incl. afmeldkosten & BTW

APK zonder afspraak

Wilt u liever toch een afspraak inplannen, ook dat is bij ons mogelijk.

Kosten van een APK

De APK prijs bij MEBO CARS is All-in. Dus inclusief afmelden en BTW. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD test rekenen wij géén extra kosten. Bij ons kunt u ook pinnen en contactloos betalen.

Controle punten APK

Onze keurmeester beoordeeld uw auto tijdens de APK keuring op de volgende punten:

Verkeersveiligheid: Goed functionerende remmen, wielophanging, carrosserie, schokdempers, staat van de autobanden, verlichting en de stuurinrichting.

Milieu: Uitstoot van uitlaatgassen.

Registratie: Kilometerstand, het voertuigbewijs, identificatienummer en de brandstof.

Combineer de APK met onderhoud

Let op: de APK is een momentopname, het geeft inzicht in de (technische) staat van uw auto op dat moment. De keuring biedt dus geen garantie voor een jaar zorgeloos rijden. Om zorgeloos te blijven rijden, heeft uw auto naast een APK ook goed onderhoud nodig. Daarom is het aan te raden om de APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Combineert u de APK met een grote beurt dan is de APK keuring gratis. U kunt de keuring ook combineren met een kleine onderhoudsbeurt, olie wissel of banden service. Informeer naar onze voordelige prijzen.

APK benzine, e-auto en diesel

Garage MEBO CARS is RDW erkend voor het APK keuren van zowel benzine, elektrische als diesel auto’s. Dit doen we onder andere voor onze klanten uit Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Westland en Delft.

Waarom uw APK bij ons

R

Vanaf €39.95 All-in

R

Gratis bij een grote beurt

R

Wij zijn RDW-erkend

R

Vakkundige APK keurmeester

R

Bij eventuele reparaties altijd vooraf een prijsopgave