Olie & Filters vervangen

OLIE & FILTER SERVICE

Voordelig en snel uw motorolie verversen

Regelmatig vervangen van de motorolie en filter is de allerbelangrijkste onderhoudsdienst voor uw auto. Dit zorgt er voor dat de motor van uw auto goed blijft functioneren.

MEBOCARS heeft zeer voordelige prijzen voor het vervangen van uw motorolie en filters. Tijdens een oliewissel verversen we de olie en vervangen het oliefilter. Wij gebruiken o.a. de beste motorolie van Valvoline. Zo krijgt de motor van uw auto de juiste behandeling.

Hoe vaak u de olie moet vervangen hangt af van de type auto en het aantal gereden kilometers. Kijk daarom in het instructieboekje van uw auto hoe vaak u dit het beste kunt laten doen. Of laat u zich door onze monteur adviseren.

  • Olie & Filters vervangen
  • Olie die voldoet aan de specificaties van uw auto
  • Voor alle automerken

KWALITEIT

Wij gebruiken alleen kwaliteitsolie

Motorolie Valvoline

VOORDELIG OLIE & FILTERS VERVANGEN

Vers regelmatig uw motorolie voor een optimale werking van de motor.

AANBEVOLEN DIENSTEN

Bij MEBOCARS kunt u o.a. terecht voor de volgende diensten

Ook voor een kleine onderhoudsbeurt bent u bij MEBOCARS voordeliger uit. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden.
Elke auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw auto, zorgt voor rijveiligheid en voorkomt hoge kosten. Gratis APK bij een grote beurt!